GERBEROVÝ ZAKÁZKOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
Tak konečně v tuhle noční hodinu vkládám slíbené fotky.
Korpus dle Dášenky , marcipán a rady na mramorování dle Marcelky , krém vanilkový s pudinkem, banány a moře fantazie
Postup přípravy
detail mého prvního pokusu o mramorování
detail kytky
*
gerbera připravená na dortík
Gerberu jsem slepovala lísteček po lístku (celkem 3 patra, které jsem nechala v miskách zaschnout a poté sesadila dle velikostí do sebe). Mezitím jsem si připravila střed: kuličku marcipánu jsem rozplácla a mističkou z Kindervajíčka jsem ještě prohloubila vnitřek. Pak jsem nůžkama na nehty střed nastříhávala až vznikly něco jako bodlinky.A než jsem usadila střed do gerbery tak jsem ještě prostříhala proužek marcipánu a dokulata položila do gerbery a na to pak upravený vnitřek. Proužek jsm roztřepila na všechny strany.
Trochu hnědé sypké potrav. barvy jsem naředila kapkou alkoholu a kytku štěteškem dobarvila.
Doufám, že to nezní moc nesrozumitelně,kdyby jste potřebovali něco vysvětlit tak klidně napiště .Ráda pomohu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé